Pikalainaa ilman luottotietoja - Helposti ja nopeasti

By placemarketing.fi


Posted On 22 Jan 18 - 12:01:00Etsitkö helppoa ja nopeaa lainaa, jonka voit saada tilillesi jopa samana päivänä? Netissä toimivia pankkeja ja rahoituslaitoksia on paljon, ja monet niistä myöntävät pikalainaa ja kulutusluottoa. Voit saada myös pikalainaa ilman luottotietoja, joskaan uuden lainan ottaminen kovin vaikeassa taloudellisessa tilanteessa ei aina ole kannattavaa. Pikalainan ottamista kannattaa siis aina harkita tarkasti. Lainojen vertailuun kannattaa myös käyttää aikaa, sillä lainojen ehdot vaihtelevat paljon.

Elämässä tulee eteen yllättäviä tilanteita, joissa lisärahoitus on tarpeen. Vaikka suunnittelisit talouttasi miten huolellisesti tahansa, joskus voi käydä niin, että eteen tulee yllättävä, ennakoimaton menoerä, kuten auton korjaus tai uuden pesukoneen hankkiminen. Myös terveyteen liittyvät menot saattavat kohota suuriksi aivan huomaamatta. Pieniin rahantarpeisiin oivallinen ratkaisu ovat pikalainat, joita voi hakea helposti ja nopeasti netissä. Parhaimmassa tapauksessa voit saada rahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Helppoa, eikö totta?

Laskut kannattaa hoitaa ajallaan, jotta luottohistoria säilyy puhtoisena. Toisinaan luottotietoihin kuitenkin tulee merkintä, vaikka henkilö pitäisikin pääsääntöisesti hyvin raha-asioistaan huolta. Lainan hakeminen ilman hyviä luottotietoja on vaikeaa, ja toisinaan maksuhäiriömerkintä koituu esteeksi lainan saamiselle. Jotkut lainantajat kuitenkin arvioivat lainanhakijan kokonaistilannetta ennen kuin he antavat lainapäätöksen. Jos lainanhakija pystyy todistamaan lainanantajalle maksukykynsä, hänelle voidaan joskus myöntää tietyin ehdoin myös uusi pikalaina.

Pikalainan myöntämisen edellytykset vaihtelevat yrityksestä toiseen. Yleensä hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Lainan hakeminen edellyttää lähes aina rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi ja tunnistautumista verkkopalvelutunnusten avulla, joten henkilökohtainen pankkitili ja siihen liitetyt verkkopalvelutunnukset ovat edellytyksiä lainan hakemiselle. Pikalainoja ja kulutusluottoja voi yleensä hakea netissä ympäri vuorokauden, mutta päätöksiä tehdään ja rahoja siirretään asiakkaiden tileille vain palvelun aukioloaikoina, tyypillisesti päivittäin klo 7-23 välisenä aikana.


messages.blogsearch

messages.blogcategories